Herbetiz bultan ya kodek!

Perşembe, Temmuz 28

titanik kafası

Hindistan'da Sri Lanka'ya geçeceğimiz geminin internet sitesine ulaşmayı sonunda başardım. Hindistan'ın bize çifte girişli vize vermesi için bu gemiden gidiş dönüş rezervasyonu göstermemiz gerekiyor. Rezervasyon linki çalışmıyor. Bir mail attım bakalım ne diyecekler.

Bineceğimiz gemi işte bu. Yolculuk 12 saat sürüyor. Güvertede maymunluk yapacak, denizi seyredecek, gaza gelip "Ben dünyanın kralıyım!" falan çekecek 12 saatimiz var.







Ekonomi sınıfı iki kişilik odalar. Bunun yanında dört kişilik olanları da var. Şu anda üç kişiyiz hangisiniz seçeriz bilemedim. Muhtemelen yolda 4. olacak birilerini buluruz oda daha ucuza gelir. Fiyatı kişi başı 20 dolara felan geliyor. Ucuz yani güzel. Umarım fiyatı yemekten içmekten geçirmeye çalışmazlar. İçeri yemek sokmak yasakmış.




Burası önemli şimdi. İki ihtimal içeriyor: Ya birimiz zengin bir mihraceyi kapıp hayatını kurtaracak ya da kalan bütün rızkımızı burada yiyip Sri Lanka'da perişan olacağız. Üçüncü ve dördüncü ihtimaller de şansımızın kumarda yaver gitmesi (allah gezgini korur) ve buraya hiç uğramamak (belki ucuz biletli olduğumuzdan içeri sokulmamak) olabilir. Sıkıcı oldukları için onlardan bahsetmeye gerek yok.

Hiç yorum yok: