Herbetiz bultan ya kodek!

Pazar, Eylül 18

Hindistan'da Ilk Capkinlik Hikayem

Jaisalmer sehrinde, 3 gecedir La Mystica otelinin daminda uyuyorum. Nasil huzurlu nasil keyifli. Dibimdeki tapinak cani sikildikca muzik caliyor, tepede yildizlar, ruzgar Pakistan'dan geldigi icin sivrisinek yok. Yanimda koca bir baz istasyonu, sabahlari kargalar konup beni gunesten once uyandiriyorlar.
Siraz'da dayi bana fal bakarken sabah ezaniyla gun dogumu arasinda uyanik kal demisti. Iste bu kargalar beni tam o sirada uyandiriyor, bazen geri uyuyorum, bazen mal mal oturuyorum. Hayat damda guzel iste. Hatta bu sabah cok garip bir karga uyandirdi beni. Uyandim, baz istasyonunun tepesinde karga tek basina duruyordu. Bir cocugun sacini sertce oksarsin da cocugun sacinin yarisi havada kalir ya, karganin tepedeki saclari oyleydi. Bir kismi biraz havada... Neyse iste o karga beni uyandirdi, ben geri uyudum. Anlatacağım şey bu değildi.
Jaisalmer'de hayat damlarda yasaniyor. Tam karsimda sikh bir aile var. Onlar da topluca damda takiliyorlar. Ben kendi damimda takiliyordum, karsi damin sahibi ailenin kizi bana el salladi. E tursitim normal herkes el sallar, ben de geri el salladim. Kiz boyle bir garip oldu, elini koyacak yer bulamadi. Ben cay iciyordum, o da su iciyordu. Bardagini kenara koyarken dusurdu, bana bakti utandi kafasini cevirdi falan. Oyle damdan dama flortlestik, sonra utanip gitti.
Iste bir aydir suren gezimin tek capkinlik hikayesi...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Fevzican selamlar,

Yazılarını büyük bir heyecan ve merakla okuyorum. Özellikle Alamut Kalesine giderken soyulma hikayenizi lost un en iyi bölümlerinden birini izler gibi; şimdi noolcak, vay be adam gözlüklü salak olanı şimdi öldürcek falan diyerekten okudum :).

Yazmaya devam etmeni şiddetle tavsiye ederim. Ama yazıları okuyor, merak ediyor olmamda sizleri tanımamın büyük etkisi var. Tanımıyan birisi okuduğunda ne hisseder bilemiyorum.

Bunların dışında spesifik olarak merak ettiğin bişey varsa yardımcı olmaya çalışabilirim, geldiğinde konuşuruz veya mesajlaşabiliriz.

Kendine dikkat edesin, en kısa zaman da görüşmek üzere, yanında prezervatif bulundurasın...

Her erkeğin gönlünde hintli bir dilber yatar... (bir into the wild atasözü).

oğuzhan.

Boğaç Oydemir dedi ki...

hey yavrum bi el hareketinle neler becermissin lan ;)