Herbetiz bultan ya kodek!

Pazartesi, Ekim 31

Fırtınalar Koparsa Kopsun



Dün gece çakırkeyf vaziyette kendimi eve atmıştım. Sonra Pınar'ın yolladığı bir linkle sarsıldım. Ebru Gündeş feat. Kayahan. Ağzıma sıçtı bütün gecemi zehir etti, kendimi bulduğumda viski şişesine sarılmış ağlıyordum. Kayahan o babacan sesiyle şiire dalmıyor mu? Gece gece, 23 yaşımın doruğunda, güzel bir gecenin sonunda, aşk acısı çekmeyen kalbimi Ebru Gündeş nasıl etkileyebilmişti böyle?
Sonra aklıma bu dizi geldi. Ablamla birlikte pazartesi akşamları Çılgın Bediş, salı akşamları Fırtınalar kafası yaşardık. Yaşım desen 8 bilemedin 9. Sapık gibi izlerdim o diziyi. Polis olmayan ikilinin polisiye hikayesi. Meğer Star TV polisiye 90'larda da polisiye yayınlıyormuş. O zamanlarda adı İnter Star'dı.
Şimdi sonsuz boş zamanım olsun istiyorum. Oturup youtube'da Fırtınalar izleyeyim. Fırtınalar'a ancak sonsuzuncu boş zamanımı ayırırdım herhalde.

3 yorum:

julia dedi ki...

of of özlemişim.
Boş vaktim olsun doksanlı yıllardaki bütün dizileri tekrar izlemek istiyorum.Seda Sayan'lı,Ebru Gündeş'li.nasıl beklerdim onları.

Çılgın Bediş ne kadar salak bir diziydi ya.ama yine de izlerdim.

Ebru Gündeş'in bi dizisi daha vardı,babasını öldürüyorlardı filan,dolaba saklanıyordu.o da star'daydı.bak onu da izleyebilirsin.:)

julia dedi ki...

bi de resmen şu anda kafamın içinde 'fırtınalar koparsa kopsun,sürüklesin ikimizi...'diye bağıran bir Ebru Gündeş sesi yankılanıyor.gece gece alacağın olsun.

yazgı dedi ki...

a:etkilenmedim desem yalan olur
b:tamam o zaman, evlen.