Herbetiz bultan ya kodek!

Pazar, Mayıs 8

tren henüz kaçmadı bence

Bigün malı mülkü satıp güneye yerleşeceğimi düşündüğüm kadar bu blogu tekrar canlandırmayı da düşünüyorum.



Tamam an itibarı ile başlıyorum. İş, güç, borçlar, çeviriler, düzeltiler, ödevler, arabalar, kızlar, tekila ve kokoyin partileri derken 4 yıldır vakit bulamayışımı sonlandırdım. İşlerimi çok uzatıyorum. 15 dakikada bitecek işin arasına oyun oynamak, yemek yemek, blog gezmek, twitter gezmek, facebook gezmek, evin içinde gezmek derken 1 saatte yapıyorum. Bu yüzden geceleri uyumuyorum, gelişemiyorum. Aslında kötü örnek olmak istemiyorum ama böyle oluyor. Kafamda milyon dolarlık projeler geziyor. Tek eksiğim milyon dolarlar. Bu konuyu dert etmiyorum. Ne demiş büyük düşünür Cenk Taner, "Bir deve asla bir deve değildir." ayrıca "Deve bal taşısa da diken yer." ikincisi nerden hatırlayamadım.
Cenk Taner'le çok genç tanıştım şanslıyım. 12-13 yaşlarındaydım bir arkadaşım İstanbul İstanbul çalmıştı sonra ara versek de ilişkimiz hiç sonlanmadı. Bu sene İTÜ'de dinledim nasıl güzel bir geceydi benim için bilemezsiniz. 10 yıldır dinlediğim grubu ilk kez izledim. Kemik seyirci kadrosu oradaydı. Konserde en önde hariçten gazel okuyanların nerdeyse hiçbirisi İTÜ'lü değildi. Sonra hayatımda okuduğum ilk Roll söyleşisi de Cenk Taner söyleşisiydi. Kum albümü yeni çıkmıştı iki sayıya yayılan uzun mu uzun bir söyleşiydi. "Of" demiştim arkadaş. "Söyleşi dediğin tam böyle yapılır işte." bunları Cenk Taner'e söyleyeyim dedim konserden sonra. Sonra boşver dedim eve yollandım. Hem ertesi gün İş Güvenliği sınavı vardı. Hemen gittim ona çalıştım biraz.
Murat Uyurkulak'ın Bazuka'sı çıktı 6'sında. Hemmen aldım yarım günde bitiverdi. Emrah Serbes'e bir selam çakmış dillere destan. Damağımdaki tadı Murat Menteş'le bastırmaya çalışıyorum. Yerini tutmasa da keyifli. Zaten şu afilifilintaları çıkartsak geriye bir şey kalmayacak umut vadeden genç yeteneklerden. Ha afilifilintalar dedim. Bugün Behzat komser, Onur Ünlü'nün Leyla ile Mecnun'uyla ortak bölümünü yayınladı. Süper realiteyle süper absürdün sevişmesi oldu. Ders diye okutulacak bölümdü vallahi.
Şimdi işe dönmem lazım. Gıdından öpüyorum hayalet okurcum.

1 yorum:

Burak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.