Herbetiz bultan ya kodek!

Salı, Haziran 21

suddenly all my troubles seemed so far away

Dün bi güzeldim. Dün bütün Kesmeşeker şarkılarını ikişer kere dinledim. Dün yanıma Cohn Bendit kitabı alıp okumaya başlamadım. Dün iki seneden sonra ilk kez bir havuz dersine girdim, farklı yüzler gördüm. Dün 15 günden sonra okulun ilk günüydü. Dün uzun zamandır görmediğim birkaç arkadaşımı gördüm, oturdum biraz muhabbet ettim. Dünün geleceği pazar gününden belliydi ve pazar günü güzel bir gündü, pazar günlerini severim. Dün elektrikler kesildi, ben mum ışığında kitap okudum. Dün Cohn Bendit gibi gülümsüyordum. Dün arkadaşlarımı özledim. Dün sitar dinledim. Dün Kinks dinleldim. Dün evden çıkarken kapıda içimden geldi, geri dönüp Dünyanın En Güzel Arabistanı'nı çantama attım. (Ertuğrul Özkök cümlesi gibi oldu.) Dün iyiydi. Dün evden çıkmadan evvel banyo yaptım, parfüm sıktım da çıktım. Dün bir kızı kesiyordum, kestiğimi arkadaşım farketti ve farkettiği için çok dikkatli bir insan olduğunu düşünerek sevindi. (Halbuki açık açık kesiyordum.) Dün börek yedim, yarım porsiyon su böreği, yarım porsiyon tavukluydu. (Bizim okulda tavuklu börek satılıyor.) Dün ablama ders çalıştırdım. Dün okuldan eve farklı bir yönden döndüm. Dün Hindistan'a gideceğimi öğrendim. Dün önemli bir gündü.

2 yorum:

OzlemPansiyon dedi ki...

1. kesmeseker var mi hala, bak simdi, yillardir dinlemedim. istanbul diye bir sarkilari vardi, ben cok severdim.

2. bir kızı kestigini farkeden ve çok dikkatli bir insan olduğunu düşünerek sevinen arkadasinin havasini, aciklamanla bozmana guldum:)

3. kizlari kestigini filan pek yazma buralara; kiz milleti unutmaz boyle seyleri. sonra hayat boyu kizlari uzaktan kesmen gerekir:)

duende dedi ki...

pansiyon buluşmasına kesmeşeker çekip getiririm. istanbul istanbul'dan fazlasını dinlemelisin. güzel müziği dinlemek iyi de güzel şeye bakmak niye kötü olsun canım?